dries callant

bezieler piston


Slagwerker & lid Bierclub

"Vrienden van de Schone Col"

Ons eigen bier


Wat begon als een wild idee, is nu een trotse realiteit. Met groot enthousiasme presenteren wij Piston, ons eigen bier. Na een repetitie of optreden genieten wij muzikanten ervan om samen te komen en na te praten aan de bar. Hoe geweldig is het dat we nu ons eigen biertje kunnen bestellen? "Het is misschien raar om te zeggen" maar net zoals muziek, brengt bier mensen samen. Dat is en blijft het belangrijkste.

AMbachtelijk bier


Piston is geboren uit de passie voor muziek en ambachtelijk vakmanschap. Dit unieke blonde bier van hoge gisting is ongefilterd en niet gepasteuriseerd, met nagisting in de fles. Met een alcoholpercentage van 6,5% is Piston de perfecte metgezel voor zowel de ontspannen momenten als de feestelijke gelegenheden.


Ervaren muzikanten beschrijven de smaak als een combinatie van een opzwepende stapmars, een subtiele, bittere wals en een lichtjes decadente polka. Piston is niet zomaar een bier; het is een ode aan de vele tradities van de blaasmuziek en de kunst van het brouwen.

steun de harmonie


Natuurlijk is Piston er in de eerste plaats om ook de nodige inkomsten te genereren. Een muziekvereniging draaiende houden kost geld. Dat spreekt voor zich. Denk aan de aanschaf en het onderhoud van muziekinstrumenten, het organiseren van talloze optredens en concerten, en het ondersteunen van onze jeugdwerking. Kortom, uw steun is onmisbaar.

bestellen

Piston wordt verkocht per pakket of per doos.


Bestellen kan via de muzikanten.

Pakket

doos

Socials