TUUR DUMOULIN

ONZE DIRIGENT

Onder begeleiding van Tuur Dumoulin spelen jonge muzikanten samen leuke en uitdagende stukken. Ze leren hier muzikanten uit de harmonie of het percussie-ensemble kennen om dan later de stap te maken naar 'het groot muziek'.


We verwelkomen bij de Speelveugels graag iedereen! Van gitaar tot piano, van drum tot klarinet.


Twijfel niet om contact op te nemen via jeugd@kunst-veredelt.be en kom gerust eens langs!


Jeugdtrofee

Tuur Dumoulin, dirigent van onze Speelveugels, won bij de verkiezing van de Uitblinkers in Ingelmunster de jeugdtrofee. Een mooie bekroning van zijn inzet voor onze jonge muzikanten!

Back on Track 23 april 2022

Na lang uitkijken speelden Lore, Seppe, Cahto, Emiel en Amelie  met glans hun eerste concert. Ook voor de dirigent, Tuur Dumoulin, was het spannend en dirigeerde hij voor het eerst op een concert.


Na veel lof uit het publiek en van de muzikanten, mogen we zeggen dat het een geslaagde avond was!

Op naar meer ;)


ACTIVITEITEN


Met onze jeugd en Speelveugels gaan wij, in niet-corona jaren, geregeld op stap! Voor ieder wat wils. Graag betrekken wij de jeugd en iedereen die zich jeugdig voelt bij al onze activiteiten.


Deze gaan van een namiddagje naar de zee,  een dans- of filmavond tot eenlevensecht cluedospel. 1 foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Daarom laten we de lachende gezichten en leuke foto's hieronder voor zichzelf spreken.